Usavršavanje gel tehnike za salonski rad

Detalji

  • Vrsta tečaja: Tehnički tečaj
  • Termin: 25.10.2022. 09:00h
  • Cijena: 1.500,00 kn (199,08 eura)
  • Lokacija: Braće Cvijića 19, 10000 Zagreb
  • Max broj polaznika: 3

Predavač

Ivana Kardum

Usavršavanje gel tehnike za salonski rad

Usavršavanje gel tehnike za salonski rad je zamišljeno za polaznike, koji već imaju radnog iskustva u radu.

 no imaju želju unaprijediti znanje, ubrzati rad, otkloniti probleme i napredovati u koraku sa vremenom.

Sadržaj edukacije:

- Anatomija prirodnog nokta i higijena

- Rad sa mehaničkom brusilicom ( uklanjanje ostataka gela i drugih materijala, priprema nokatne ploče, suha manikura)

- krojenje i postavljanje šablone za 3 salonska oblika: badem, kocka i coffin. - ubrzava i usmjerava se tehnika rašpanja za ova 3 oblika

- Full color tehnika (bojanje cijele površine do kutikule sa color gelom i gel lakom

- French on top (crtani french na cover gelu); inlay tehnika po potrebi

- Babyboomer tehnika ( ugrađeni boomer sa gradivnim gelovima te boomer sa ombre tehnikom)

Trajanje edukacije: 1 dana ( 0d 9 do 17 sati ili do završetka sadržaja dana). Polaznik ima mogućnost izbora, da li radi sam na sebi jednu ruku ili dovodi modela sa prirodnim noktima ( modela treba upozoriti da se jedan set noktiju radi od 9- 17 sati u svrhu učenja i napredovanja ).

Cijena: -1.000 kn inkl PDV, ako polaznik radi sam na sebi BEZ MODELA -1.500 kn inkl PDV, ako polaznik radi NA MODELU Za rezervaciju mjesta potrebna je uplata akontacije u iznosu od 300,00 kn. Polaznik edukacije plaćanje vrši uplatom na račun nakon primitka ponude za edukaciju. Ostali iznos edukacije potrebno je uplatiti najkasnije 2 dana prije datuma održavanja edukacije.

Za izdavanje ponude potrebno je dostaviti informacije za R1. Moguće je naravno i plaćanje kao fizička osoba, također uplatom na račun po ponudi. Lokacija održavanja edukacije: Horvaćanska cesta 21, 10000 Zagreb, prostor salona Perfect10.

Termini edukacija se dogovaraju po potrebi. Fiksne datume objavljujemo na Facebook stranicama Truscada Hrvatska. Kontakt telefon: 091 9799 878; Edukator: Ivana Kardum, međunarodni master Edukator Rad je individualan ili u grupi od dvoje polaznika. Svi potrebni materijali za rad su osigurani od strane organizatora; po završetku polaznik dobiva certifikat o sudjelovanju brenda TRUSCADA

Prijavite se na tečaj

Ime*
Prezime*
Email*
Tel/mob
Dodatni komentar
Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vašu prijavu. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.