Blog

 1. Black Friday 2021

  Black Friday 2021 Petak 26.11. i subota 27.11. - cijeli asortiman je snižen -20%, odabrani artikli čak do -30% Uživajte u kupovini!

  Pročitaj više
 2. Christmas Nail art

  Christmas Nail art

  Christmas Nailart edukacija Online -11 detaljno objašnjenih i prikazanih dizajna. -dostupno 3 mjeseca nakon uplate Edukacija je održana uživo na zatvorenom Instagram profilu i svaki detalj je snimljen. Očekuje Vas detaljan prikaz tehnika crtanja, opis materijala i kistova, skice crteža itd. Tehnike koje ćete naučiti: - airbrush tehnika gelom - sugar tehnika - uzorak vještice - aplikacija transferne folije - božićni likovi gel lak tehnikom

  Pročitaj više
 3. Water Ink

  Water Ink

  NOVO!! Water Ink boja iz Art Deco linije!! - ovaj proizvod omogućava ultra brzu i jednostavnu izradu nail arta! A spektar mogućnosti je ogroman! Water Ink boje se koriste na način, da npr. na bijelu ili svjetlu podlogu ( gel, gel lak) nanosite kapljice proizvoda po želji. Veće ili manje kapljice, koje se suše na zraku. U startu je različiti efekt na ljepljivoj podlozi ili na očišćenoj. Na našim slikama primjera, boja je kapana na sticky površini. A kistom Zhostovo2 (SLBR2) i cleanserom/acetonom možete vrlo jednostavno stvarati efekt mramora. Water Ink boje su odlična podloga za dodatan nailart (transferna folija, stamping, gel crtanje, cirkoni itd) Boje se suše na zraku. Potrebno ih je zatvarati sjajem No wipe ili dodatno jednim slojem Simply Clear gela prije sjaja.

  Pročitaj više
 4. Sretan dan Žena !!!!!

  Povodom Dana Žena Truscada daruje popustima! -30% na kolor gelove i gel lak boje od 5ml -20% na sav ostali asortiman. Nove proljetne boje su također već online! Popusti vrijede 8. i 9.03.2021. ( danas od ponoći do utorka u ponoći ) Cijene će na našem webshopu biti prikazane snižene uz svaki proizvod i u košarici. Popusti se ne zbrajaju i ponuda traje do isteka zaliha.

  Pročitaj više
 5. Naked Manicure gel

  Naked Manicure gel

  NM gel – Naked Manicure – nova trendi manikura NM gelovi su idealni za #nofile ili #speedgel tehniku

  Pročitaj više
 6. Nailpro Cup Croatia 2019.

  Nailpro Cup Croatia 2019.
  U listopadu 2019. godine smo imali priliku sudjelovati kao jedni od sponzora na prvom Nailpro Cupu na našim prostorima
  Pročitaj više
 7. Ekstravagancija i ekstremne forme

  Ekstravagancija i ekstremne forme
  Široka paleta Truscada materijala Vam omogučava brzi i jednostavan rad kod izrade ekstremnih formi
  Pročitaj više
 8. UNICUM+ gel lak sistem

  UNICUM+ gel lak sistem

  Unicum+ Gel-lak sistem poboljšanog sastava za tehniku najnovije generacije

  Pročitaj više