Basic gel edukacija

Detalji

  • Vrsta tečaja: Osnovni tečaj
  • Termin: 15.05.2024. 08:00h
  • Cijena: 630 €
  • Lokacija: Braće Cvijića 19, Zagreb
  • Max broj polaznika: 3

Predavač

Ivana Kardum Master Truscada

Basic gel edukacija

Moguće je individualno dogovoriti termin svake naše edukacije!

Program osnovne edukacije osmišljen je za potpune početnike u ovom zanimanju. U 4 dana edukacije dobivate sve informacije i vježbamo sve sadržaje potrebne za samostalni rad, te odmah nakon edukacije možete krenuti sa vježbom i radom.

Edukaciju vodi Ivana Kardum, međunarodni Master edukator za gel/poligel/ akril i sve vrste nailarta. Ivana je u svijetu umjetnih noktiju stekla iskustvo od 18 godina, od toga kao međunarodni Edukator 11 godina.

Sa edukacijom krećemo u 9 sati, ona traje u pravilu 8-10 sati: ovisno o brzini savladavanja sadržaja. Broj polaznika po edukaciji nikad ne prelazi 3. Brzina rada ovisi o vama. Detaljno obrađujemo svaku temu edukacije i ponavljamo ako treba bezbroj puta. Uplanirane su pauze za ručak, imamo kuhinju i sve potrebno na raspolaganju.

Potrebno je da povedete svoje modele. Osoba mora biti strpljiva, jer se radi cijeli dan i vježba se korak po korak. Upozorite ju, da se radi o cjelodvnevnom radu, iako se samo rade “jedni nokti”. Molimo da ne povedete kolegicu, koja se bavi ili planira baviti ovim poslom.

 Ukoliko ne možete naći modele za sve dane, slobodno možete raditi na sebi 1. i/ili 2. dan.

 Za 3. i 4. dan su modeli obavezni

 1. dan radite na sebi ili na modelu (model sa prirodnim noktima, bez gela ili trajnog laka)

 2.dan radite na sebi ili na modelu (model sa geliranim noktima ili sa izraslim noktima, spremnim za nadopunu ili korekciju)

 3.dan je potreban model sa prirodnim noktima (zbog ugradnje)

 4.dan trebamo modela sa izraslim noktima, gelom ili trajnim lakom, jer učimo korekciju/nadopunu Svaki dan edukacije radimo jednu ruku na modelu (5 prstiju). Sadržaj edukacije je: - Anatomija nokta i higijena pri radu - Rad sa mehaničkom brusilicom ( suha manikura, priprema prirodnog nokta, uklanjanje i oblikovanje gela) - Upoznavanje materijala za rad uz preporuku za materijale koji bi olakšali posao početnika - Tehnike:

 Gel lak, geliranje prirodnog nokta, full color

 Ugradnja šablonama, full color, crtani fench, babyboomer, građeni french,

 salonski badem i kocka  Korekcija uz promjene oblika iz kocke u badem npr. (kad klijentica dolazi nakon mjesec dana sa izraslim noktima) - Okvirne informacije za otvaranje obrta ili firme. - Dajem savjete i preporuke za salonski rad (popravci, reklamacije, raspored i satnice itd) - Savjete za materijale, za poticaje te za rad obrta u paušalu ili firme itd, sa svim detaljima rado stojimo na raspolaganju - Nakon edukacije imate podršku za sva pitanja i nedoumice, preko whatsapp aplikacije.

Napomena: kako na samoj edukaciji, tako i nakon nje: potrebno je držati se datih uputa i vježbati po njima. One će Vam uvelike olakšati rad, vježbom ćete se usavršiti, postati brži i uživati u ovom poslu.

Cijena edukacije je 630 € uključen PDV, trajanje 4 dana. Po dogovoru o terminu šaljemo ponudu sa uputama za uplatu akontacije u iznosu od 100 Euro  koja je potrebna za rezervaciju mjesta/termina. Ostatak iznosa potrebno je platiti najkasnije 7 dana prije početka edukacije. Uplate se vrše na račun virmanom po ponudi. Plaćanje gotovinom je moguće samo u prostoru Truscada u Zagrebu najkasnije 7 dana prije edukacije. Svaka polaznica edukacije ostvaruje pravo na popust od 15% na kupovinu Truscada materijala za nokte. Adresa održavanja edukacije je salon Perfect10, ulica Braće Cvijića 19, 2.kat, 10000 Zagreb . Odmah po primitku uplate, šaljemo račun. Za ponudu/račun potrebni podaci su: # Ime i prezime ili naziv obrta/firme # Adresa # OIB za R1 # kontakt broj mobitela # email adresa # ime i prezime, koje će pisati na diplomi

Prijavite se na tečaj

Ime*
Prezime*
Email*
Tel/mob
Dodatni komentar
Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vašu prijavu. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.