Gel Lak & kombinirana manikura

Detalji

  • Vrsta tečaja: Osnovni tečaj
  • Termin: 27.05.2024. 08:00h
  • Cijena: 180 €
  • Lokacija: Braće Cvijića 19, Zagreb
  • Max broj polaznika: 3

Predavač

Ivana Kardum Master Truscada

Gel Lak & kombinirana manikura

Moguće je individualno dogovoriti termin svake naše edukacije!

Gel lak i kombinirana manikura je edukacija za potpune početnike kao i za već iskusne nail tehničare, koje žele usavršiti ovu modernu salonsku tehniku.

Detaljno prolazimo rad sa brusilicom, otklanjajne starog materijala, pripremu nokatne ploče, suhu manikuru dijamantnim nastavcima, ojačavanje nokta gel lak bazama takozvanom #nofile tehnikom, tehnikom bez rašpanja. Učimo i vježbamo 3 najtraženije salonske tehnike: French, Babyboomer i fullcolor tehniku.

Potrebno je dovesti modela. Nakon edukacije imate podršku za sva pitanja i nedoumice, preko whatsapp aplikacije.

 

Napomena: kako na samoj edukaciji, tako i nakon nje: potrebno je držati se datih uputa i vježbati po njima. One će Vam uvelike olakšati rad, vježbom ćete se usavršiti, postati brži i uživati u ovom poslu.

Cijena edukacije je 180 € uključen PDV, trajanje 1 dan. Po dogovoru o terminu šaljemo ponudu sa uputama za uplatu akontacije u iznosu od 60 €, koja je potrebna za rezervaciju mjesta/termina. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije početka edukacije. Uplate se vrše na račun virmanom po ponudi. Plaćanje gotovinom je moguće samo u prostoru Truscada u Zagrebu. Svaka polaznica edukacije ostvaruje pravo na popust od 15% na kupovinu Truscada materijala za nokte. Adresa održavanja edukacije je salon Perfect10, ulica Braće Cvijića 19, 2.kat, 10000 Zagreb . Odmah po primitku uplate, šaljemo račun. Za ponudu/račun potrebni podaci su: # Ime i prezime ili naziv obrta/firme # Adresa # OIB za R1 # kontakt broj mobitela # email adresa # ime i prezime, koje će pisati na diplomi

Prijavite se na tečaj

Ime*
Prezime*
Email*
Tel/mob
Dodatni komentar
Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vašu prijavu. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.