Gel lak edukacija

Detalji

  • Vrsta tečaja: Tehnički tečaj
  • Termin: 02.01.2020. 10:00h
  • Cijena: 1.900,00 kn
  • Lokacija:
  • Max broj polaznika: 2

Predavač

Ivana Kardum

Gel lak edukacija

Gel lak edukacija je osmišljena za potpune početnike u ovom zanimanju. Gel lak tehnika je novija tehnika na tržištu, kombinira se također sa novom tehnikom suhe mehaničke manikure a koriste se materijali koje opisujemo hibridom između gela i trajnog laka. Ona se uvelike razlikuje od klasičnog trajnog laka: gel lak nije topljiv u acetonu, uklanja se rašpicom ili mehaničkom brusilicom te posjeduje sve vrline gela, njegovu čvrstoću i dugotrajnost.

Trajanje tečaja je 2 dana; u tom vremenu se prolaze svi sadržaji potrebni za samostalnan rad. Sadržaj edukacije: -Anatomija prirodnog nokta i higijena

-Rad sa mehaničkom brusilicom ( uklanjanje gela, priprema nokatne ploče, suha manikura)

-Gel lak tehnika ( full color, francuska manikura i osnove nailarta) Trajanje edukacije: 2 dana ( 0d 9 do 17 sati ili do završetka sadržaja dana). Polaznik sam dovodi modele sa prirodnim noktima.

Detaljan opis rasporeda:

1.dan: Teorija o anatomiji i higijeni. Na modelu radimo suhu manikuru mehaničkom brusilicom, pripremu i oblikovanje prirodnog nokta, aplikaciju gel laka i bojanje nokat gel lak bojom. Početak u 9 sati (teorijski dio), rad na modelu od 13 do 17 sati

2.dan: Na modelu ponavljamo sadržaj pripreme prethonog dana i učimo aplikaciju cover baza te crtanje francuske manikure i babyboomer tehniku sa jednostavnim nailartom.

Početak u 9 sati, odmah sa modelom Cijena: 1900,00 kn ( PDV je uključen u cijenu); za rezervaciju mjesta potrebna je uplata akontacije za rezervaciju mjesta u iznosu od 500,00 kn. Polaznik edukacije plaćanje vrši uplatom virmana nakon primitka ponude za edukaciju. Ostali iznos edukacije potrebno je uplatiti najkasnije 2 dana prije završetka edukacije.

Za izdavanje ponude potrebno je dostaviti informacije za R1. Moguće je naravno i plaćanje kao fizička osoba, također uplatom na račun po ponudi. Lokacija održavanja edukacije: Horvaćanska cesta 21, 10000 Zagreb, prostor salona Perfect10 Termini edukacija se dogovaraju po potrebi. Fiksne datume objavljujemo na Facebook stranicama Truscada Hrvatska. Kontakt telefon: 091 9799 878 Rad je individualan ili u grupi od dvoje polaznika. Svi potrebni materijali za rad su osigurani od strane organizator. Edukator: Ivana Kardum, međunarodni master Edukator

Prijavite se na tečaj

Ime*
Prezime*
Email*
Tel/mob
Dodatni komentar
Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vašu prijavu. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.