Fantasy 3D inlay

Detalji

  • Vrsta tečaja: Tehnički tečaj
  • Termin: 05.06.2024. 15:24h
  • Cijena: 199 €
  • Lokacija: Braće Cvijića 19, Zagreb
  • Max broj polaznika: 4

Predavač

Ivana Kardum Master Truscada

Fantasy 3D inlay

Moguće je individualno dogovoriti termin svake naše edukacije!

Najnovija 3D tehnika u svijetu noktiju.

Edukacija povezuje tehničko znanje i nail art. Iako niste vješti crtanju nailarta, ova edukacija je pravi izbor za Vas.

Na tečaju učimo ugrađivanje boje u samu konstrukciju nokta; ova vrsta nailarta omogučuje izgled cvijeća ili raznih apstraknih oblika; mašti na volju, kreativnosti ovdje nema kraja. Osim gel lak boja, koristimo pigmente, šljokice, vitražne boje.

Trajanje edukacije je 1 dan, od 9 do 18 sati u grupi do maks. 4 polaznika - polaznici rade na tipsama i / ili sami na sebi. 

Potrebno je osnovno predznanje: rad sa brusilicom, produživanje nokta (šablona ili dual forma).

Sav materijal za rad na tečaju je osiguran od naše strane i uključen u cijenu.

Po dogovoru o terminu šaljemo ponudu sa uputama za uplatu akontacije u iznosu od 60 €, koja je potrebna za rezervaciju mjesta/termina. Ostatak iznosa potrebno je platiti najkasnije 7 dana prije početka edukacije. Uplate se vrše na račun virmanom po ponudi. Plaćanje gotovinom je moguće samo u prostoru Truscada u Zagrebu najkasnije 7 dana prije edukacije. Svaka polaznica edukacije ostvaruje pravo na popust od 15% na kupovinu Truscada materijala za nokte. Adresa održavanja edukacije je salon Perfect10, ulica Braće Cvijića 19, 2.kat, 10000 Zagreb .

 

Prijavite se na tečaj

Ime*
Prezime*
Email*
Tel/mob
Dodatni komentar
Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vašu prijavu. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.