Naš nježni piling za tijelo, ruke i noge okružit će vas senzualnim mirisom čokolade. Dizajniran s veganskom formulom na bazi prirodnih sastojaka, piling nježno ljušti mrtve stanice kože, ostavljajući vašu kožu mekom, glatkom i hidratiziranom. Ovim jedinstvenim sastavom prirodnih sastojaka kao što su prirodni šećer i prašina od marelice, koji imaju piling, ali i hranjiv učinak, vaša koža je zaštićena i nahranjena. Luksuzni shea maslac i kakao maslac pomažu u održavanju kože mekom i hidratiziranom, dok se sadržani antioksidansi bore protiv vanjskih štetnih utjecaja. Otkrijte ne samo ljepotu, već i zdravlje svoje kože našim pilingom od čokolade.

 

 

Prirodno ulje koje će vas okružiti prekrasnom aromom čokolade i istovremeno brinuti o vašoj koži kao nitko drugi. Ovo jedinstveno ulje rezultat je preciznog miješanja ulja badema, kokosa i marelice, koja su obogaćena esencijom čokolade. Ali ne radi se samo o mirisu. Čokoladno ulje puno je antioksidansa, vitamina A, E, C i masnih kiselina, koje ne samo da hidratiziraju vašu kožu, već je i njeguju i štite od oksidativnog stresa.

 

 

Čokoladni maslac za tijelo, ruke i stopala stvara čarobni sklad između prirodne njege i senzualnog čokoladnog mirisa koji budi sva vaša osjetila. Pripremljen s ljubavlju i stručnošću, Čokoladni maslac je veganski proizvod na bazi prirodnih sastojaka. Osnova je shea maslac, koji je poznat po svojim nutritivnim svojstvima, zajedno s kakao maslacem i voskom od kandelije, koji ne samo da vlaže kožu, već je i štite od vanjskih utjecaja.